W ramach realizacji projektu ,,Szkoła Współpracy” w dniu 6 czerwca 2018 roku w klasach 1-3 miało miejsce wielkie słodkie ucztowanie.
Rodzice, jak zwykle, stanęli na wysokości zadania i przygotowali dla swoich pociech słodkie desery, które dzieci fantazyjnie ozdobiły posypkami, świeżymi owocami, bitą śmietaną, sosami i płynną czekoladą. Nie zabrakło też zdrowych owocowych koktajli z dodatkiem mięty oraz ciasta marchewkowego i owocowych szaszłyków. Wyśmienite desery kusiły zarówno wyglądem, jak i smakiem, dlatego też uczniowie z wielką przyjemnością spożyli przygotowane smakołyki. Część deserów każda klasa przeznaczyła na cel akcji ,,Sklepik ze zdrową żywnością”.
W klasach IV-VII słodka uczta odbyła się na zajęciach z wychowawcą z udziałem rodziców, którzy zatroszczyli się estetyczne podanie i wyjątkowy smak przyrządzonych deserów.
Rodzicom w imieniu wszystkich wychowawców serdecznie dziękuję, a uczniom życzę takich wspaniałych przysmaków na co dzień.
Koordynator projektu - Krystyna Tobiasz